Ben jij wel te vinden voor een buitenschilderij?

Ben jij wel te vinden voor een buitenschilderij?

Al heel wat decoratie in je tuin, maar mis je nog net dat tikkeltje extra? Die blikvanger die je winter en zomer kunt laten hangen en steeds in het oog springt? Dan is een tuindoek een geweldige aanvulling. Een tuindoek of buitenschilderij brengt sfeer en gezelligheid.

Een tuindoek hoeft helemaal niet duur te zijn

Schilderijen kunnen ontzettend duur zijn, maar dit is bij een tuindoek niet het geval. Uiteraard kost kwaliteit net wat meer en ga je maar beter voor een kwalitatief exemplaar, en valt de prijs reuze mee. Wil je de uitstraling van een schilderij dan kies je simpelweg voor een soortgelijke foto en je bereikt hetzelfde effect. De meeste leveranciers van tuindoeken bieden een gigantische beeldenbank van foto’s aan, waardoor er altijd keuze genoeg is. Vind je toch niet het perfecte beeld voor in je tuin, dan stuur je je eigen foto op. Zo beschik je over een uniek buitenschilderij dat helemaal voldoet aan jouw wensen.

Een buitenschilderij kun je op verschillende manieren monteren. Denk maar aan een frame, met ringen of simpelweg tegen de tuinmuur kleven. Het is maar wat je mooi vindt en welke mogelijkheid past in je tuin. De meest gekozen methode is het kleven, dit is meteen ook de voordeligste wijze om een tuinposter te bevestigen aan je muur.

Een buitenschilderij gaat makkelijk 10 jaar mee

Wist je dat een buitenschilderij makkelijk 10 jaar en langer meegaat? Een unicum, want de kostprijs van een tuindoek is al bij al beperkt. Zon of regen, het buitenschilderij geeft geen krimp. Bovendien valt een buitenschilderij makkelijk af te wassen als er spatten op komen. De meeste tuindoeken zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Zeker als je voor de uitvinder van de tuinposter kiest ben je zeker van een tuindoek dat goed is voor jaren plezier.

Ideaal voor decoreren op maat

Zit je met een bepaalde ruimte die je wil decoreren? Buitenschilderijen kunnen op maat besteld worden, waardoor ze steeds perfect passen. Je geeft zelf de afmetingen online in. Meet wel de ruimte goed op. Het zou zonde zijn als je tuindoek niet goed past. Reken trouwens op een leveringstermijn van enkele dagen. Een buitenschilderij kan quasi onmiddellijk geprint worden waardoor er geen lange wachttijd is. Online kun je heel wat inspiratie vinden en ga steeds met een betrouwbare speler in zee zoals Tuinposter.nl

Bekijk de mogelijkheden, kies de foto voor op je buitenschilderij en bestel. Heel wat mensen gingen je voor en genieten dag in dag uit van hun aankoop.

https://www.tuinposter.nl
Reacties zijn gesloten.